Кои сме ние?

Висока технология в естетичните и козметични процедури

 

Milesman-BG

ЕВРОПЕЙСКИ ДИЗАЙН И ПРОИЗВОДСТВО

Милесман е високотехнологична компания, лидер в мощните диодни лазери за трайно обезкосмяване.

Ние сме компания с присъствие в повече от 30 страни, която извършва изследвания и производство на високотехнологично лазерно медицинско оборудване. Разполагаме с лазерна физика, дерматология, усъвършенствана оптика, термодинамика и лазерна химия, наред с други. Производствените процеси, както и R + D + i, се извършват в различни заводи в Европа и САЩ. Компанията разполага с патентована технология, разработена съвместно с престижни университети и международни изследователски центрове. Най-модерните и мощни лазери на пазара с доказани резултати от години.

Нашата цел е да ви помогнем да покажете най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от медицински специалисти, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност.

Ние продължаваме да въвеждаме и проучваме, създавайки стандарти в индустрията за неинвазивни лазерни процедури за епилация на лицето и цялото тяло.

Пристрастени сме да поощряваме високото ниво в медицинското обучение, въвеждане на етични практики и назначаването на медицински персонал, който да има адекватното грижовно отношение.Когато на пазара се появи нова технология или процедура, ние сме там, за да тестваме щателно нейната безопасност, надеждност и резултатност.

Само ако нова апаратура или процедура, одобрена от FDA и MDD премине нашите безпристрастни стандарти, ще бъде използвана в нашите центрове. При нас ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение и атрактивни цени.

Апаратурата е Диоден лазер с дължина на вълната с висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията, продължителност на импулса и приставка служеща за предпазване и успокояване на кожата, която прави процедурата безболезнена. За да постигнете нужния резултат, са нужни между 3 и 6 процедури, в зависимост от това коя част на тялото искате да епилирате, цвета, дебелината на косъма и тип кожа.

 

ISO

 

 

Какви ПРЕДИМСТВА ви предлагаме?Наем на оборудване

Проверете нашите цени и ние ще ви изненадаме, защото ние сме лидери в отдаването под наем на лазерно и козметично оборудване.

Възможност за покупка

Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Разсрочено плащане

Финансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

 

 

6000+

Клиенти

32

Страни

2500+

Продадени лазери

10M

Процедури

 

 

Доказани резултати

Процесите на научноизследователска и развойна дейност се извършват на места в цяла Европа и САЩ. Ние предлагаме най-модерните и мощни медицински лазери на пазара с доказани резултати.

Международни изследвания

Milesman България използва своята модерна технология, разработена съвместно с престижни университети и международни изследователски центрове, предоставяйки солидна база и капацитет за устойчив растеж.

 

Защо да НАЕМИТЕ от нас?

С наемането на диодни лазери от нас ще получите:Pigmented-Lesions

Авангардна естетическа технология, която можете да използвате за извършване на различни процедури.

Pigmented-Lesions

Обучение от нашия екип от професионалисти, така че да се научите да използвате лазерите и да прилагате процедури върху вашите пациенти.

Pigmented-Lesions

Решена логистика: Ние доставяме оборудването във вашия салон и го оставяме готово за употреба.

Pigmented-Lesions

Налични оператори: Имаме екип от обучени професионалисти с доказан опит и готови да предоставят услуги на вашите пациенти.

Pigmented-Lesions

Съвети за оптимизиране на вашия бизнес (Как да продавате услугите си, колко да таксувате, как да извършвате маркетингови действия и т.н.)

Pigmented-Lesions

Достъп до програмата за VIP клиенти, където ще получите отстъпки, наеми с отстъпка и специални обучения.

 

Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

 

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.

Compact

Milesman Compact

Представяме ви най-новата портативна технология в естетичните и козметични процедури: Високотехнологичен диоден лазер за трайно и безболезнено обезкосмяване.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Blauman

Milesman Blauman

Blauman използва “Синя лазерна технология“ за да може ефективно да лекува доброкачествени пигментирани и съдови лезии, също и много други кожни проблеми.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Vossman

Milesman Vossman

Vossman използва радиочестота за физиотерапия и естетично лечение, включително за колагенова стимулация и мускулни наранявания.

ВИЖТЕ ОЩЕ