Milesman Blauman

Blue Laser - Революцията в технологиите

 

 

Milesman-Blauman
Blauman

Milesman Blauman използва Blue Laser Technology за премахване на кожни лезии и несъвършенства в здрава, мощна и преносима платформа.

БЕЗПЛАТНО СЕРТИФИЦИРАНО ОБУЧЕНИЕ И ПОДКРЕПА В МАРКЕТИНГОВИТЕ И РЕКЛАМНИ СФЕРИ

Предлага се под наем с опции за закупуване
Свържете се с нас

 

Pigmented-Lesions

Пигментирани лезии

Blauman е перфектният лазер за премахване на несъвършенства на кожата, включително невуси, себорейна кератоза, старчески петна и много други само в едно лечение.

Skin-Tags

Кожни Маркери

Blauman може също да премахне брадавици, фиброиди, кожни белези и други непигментирани лезии, като киста на просо, себацеус хиперплазии и мастни кисти.

Vascular-Lesions

Съдови лезии

Blauman може също да премахне черешови ангиоми и телеангиектазии само с едно лечение, защото кръвта се абсорбира от иновативния син лазер технология.

 

Treatment-B

Без Болка

Blauman Blue Laser не абсорбира вода, което позволява лечението да се извърши напълно безболезнено и без анестезия.

Treatment-A

Точен

Поради точността на лазерната технология на Blauman, при всеки пациент дискомфортът се намалява с до 80% в сравнение с подобно лечение.

Before-After

Преди & След

Тази макроскопска снимка ясно разкрива изключителната разлика преди и след само една сесия с Blauman Blue Laser.

 

Milesman BlaumanИновативен

Milesman Blauman е перфектният лазер за премахване на несъвършенства по кожата, прониква много леко в кожата и безопасно премахва всякакъв вид нежелана дерматологична лезия.

Интуитивен

Интуитивните настройки позволяват контрол както на мощността, така и на продължителността на изстрела като същевременно предлага пълна прецизност, за да гарантира безопасни лечения без засягане на околните тъкани.

Универсален

Без да се нуждаете от електрически бистори или криоген, Blauman предлага незабавни резултати, съчетани с безболезнено, прецизно покритие на процедурата с множество приложения за лечение.

 

Milesman Blauman

Лечение на Акне

 

Благодарение на медицински проучвания, ползата от използването на синия лазер на Milesman Blauman е клинично доказана за появата на комедогенни огнища на акне. Показан е както за юноши, които страдат от тази патология в над 80% от случаите, така и за възрастни, които също страдат от акне.

Резултатите могат да се видят само след една сесия! След ефективно и безопасно лечение с Milesman Blauman, пациентът само за няколко дни възстановява кожата без огнища на акне в засегнатата област.

Кой не иска да се отърве от акнето удобно, бързо и ефективно? Може да се използва върху лицето и в други области на тялото, склонни към страдание, като гръб, шия и гърди и др.

Отстраняване на доброкачествени
лезии

 

  • Отстраняване на доброкачествени естетични лезии: пигментни, съдови и други дермални лезии като верука, фиброми или акрохордони. Освен това премахване на непигментирани несъвършенства като милиум кисти, мастна хиперплазия и мастни кисти.

  • Без скалпел. Общо 80% по-малко дискомфорт.

  • Леко проникване в кожата.

  • Без анестезия.

  • Възможността за настройка на мощността и продължителността на изстрела в милисекунди предлага абсолютна точност за изключително отстраняване на лезията, без да се засяга здравата тъкан.

 

Milesman Blauman

Milesman Blauman

Дълбоко почистване на лицето

 

Почистване на лице с две глави, което позволява навременно отваряне на препятствия и извършване на бактерицидни почиствания. Извършва се вертикално почистване за получаване на здрава и сияйна кожа.

Традиционното хоризонтално почистване на лицето премахва горния слой на мъртвите клетки и оставя кожата чиста и равномерна. Въпреки това, ако мастните жлези са запушени, кожата изсъхва, губи своята еластичност и блясък и е по-чувствителна към инфекции.

Следователно Blauman извършва вертикално почистване на лицето и запушването на фоликуларния канал се изпарява. Себумът излиза сам или с лек натиск. С отпушени пори кожата регенерира обикновения хидролипиден гел, който позволява не само да я предпази, но и да направи лицето отново здраво и светло.

 

6-те съществени предимства на Milesman BlaumanБърз

Средната продължителност на една сесия за отстраняване на една лезия е по-малко от 10 минути.

Еднократна процедура

Само една сесия е достатъчна, за да премахнете несъвършенството или лезията.

Незабавно

Моментално включване. Изисква минимално време за включване и калибриране на устройството.

Преносим

Лазерът може лесно да се транспортира, защото е само 2,5 кг и диаметър 22 см.

Безкръвен

Blue Laser фотокоагулира третираната зона, като напълно елиминира кървенето по време на лечението.

Прецизен

Размерът на петното е 0,3 мм, поради което е възможно да се третира малка прецизна област.

 

 

Видео

 

 

 

Технически спецификации

 

Дължина на вълната 450nm
Метод на работа Импулсна / Непрекъснато
Размер на място 0.3mm
Размер на точката 10 x 10mm
Максимална мощност 20W
Продължителност на импулса 1 до 900ms
Размери (диаметър) 25cm
Тегло 2.2Kg
 

Множество процедури

 
Blauman използва непрекъснат импулсен лазер за премахване на кожни несъвършенства и съдови лезии, включително: невуси, себорейна кератоза, старчески петна, черешови ангиоми, телеангиектазии, брадавици, фиброиди, кожни белези и други непигментирани лезии като киста на просо, себацеус себа хиперплазия.