Продажба

Достъп до най-новите технологии за вашето студио.

 

Купува - под наем с опция за покупка.

Сега можете да закупите най-добрите диодни лазерни устройства с висока мощност

Milesman България предлага наеми с възможност за закупуване. Това е отличен вариант, ако искате да имате диод през целия месец във вашия естетичен център или медицинско-естетична клиника. Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Финансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

Ние сме официален дистрибутор за България на най-купуваният в Испания Milesman.

 

 

ISO

 

 

Какви ПРЕДИМСТВА ви предлагаме?Наем на оборудване

Проверете нашите цени и ние ще ви изненадаме, защото ние сме лидери в отдаването под наем на лазерно и козметично оборудване.

Възможност за покупка

Това е инвестиция, която несъмнено може да ви помогне да удвоите или утроите печалбата си.

Разсрочено плащане

Финансиране със собствен лизинг без допълнително оскъпяване към вас и вашия бизнес. Планове от € 1,500 + първоначална вноска.

 

 

6000+

Клиенти

32

Страни

2500+

Продадени лазери

10M

Процедури

 

 

Доказани резултати

Процесите на научноизследователска и развойна дейност се извършват на места в цяла Европа и САЩ. Ние предлагаме най-модерните и мощни медицински лазери на пазара с доказани резултати.

Международни изследвания

Milesman България използва своята модерна технология, разработена съвместно с престижни университети и международни изследователски центрове, предоставяйки солидна база и капацитет за устойчив растеж.

 

Защо да НАЕМИТЕ от нас?

С наемането на диодни лазери от нас ще получите:Pigmented-Lesions

Авангардна естетическа технология, която можете да използвате за извършване на различни процедури.

Pigmented-Lesions

Обучение от нашия екип от професионалисти, така че да се научите да използвате лазерите и да прилагате процедури върху вашите пациенти.

Pigmented-Lesions

Решена логистика: Ние доставяме оборудването във вашия салон и го оставяме готово за употреба.

Pigmented-Lesions

Налични оператори: Имаме екип от обучени професионалисти с доказан опит и готови да предоставят услуги на вашите пациенти.

Pigmented-Lesions

Съвети за оптимизиране на вашия бизнес (Как да продавате услугите си, колко да таксувате, как да извършвате маркетингови действия и т.н.)

Pigmented-Lesions

Достъп до програмата за VIP клиенти, където ще получите отстъпки, наеми с отстъпка и специални обучения.

 

Възползвате се от предимствата на печеливша и безопасна услуга!

 

Трябва само да осигурите място и да премиете курс на обучение за работа с диоден лазер.След получаване на сертификат, да подготвите график с клиенти, а ние ще ви предоставим диодният лазер.

Compact

Milesman Compact

Представяме ви най-новата портативна технология в естетичните и козметични процедури: Високотехнологичен диоден лазер за трайно и безболезнено обезкосмяване.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Blauman

Milesman Blauman

Blauman използва “Синя лазерна технология“ за да може ефективно да лекува доброкачествени пигментирани и съдови лезии, също и много други кожни проблеми.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Vossman

Milesman Vossman

Vossman използва радиочестота за физиотерапия и естетично лечение, включително за колагенова стимулация и мускулни наранявания.

ВИЖТЕ ОЩЕ